שקשוקה חציל ופטה

מנה – עד 2 ביצים / שליש חבילת טופו

מצרכים:
קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות (שימורים)
3 שיני שום כתושות
חצי חציל צרוב עם כפית שמן במחבת
קוביות פטה / בולגרית / גבינה מלוחה טבעונית 5% – לפי הטעם
6 ביצים / קוביות טופו מחבילה שלמה
בצל יבש קצוץ
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מטגנות קלות את הבצל עד הזהבה.
מוסיפות את החציל והשום הכתוש לטיגון מהיר.
מוסיפות את רוטב העגבניות ומערבבות יחד.
שוברות פנימה את הביצים / מוסיפות את הטופו ומפזרות את הגבינה.
מבשלות לפי מידת עשיית ביצים / טופו רצויה.

***ניתן לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה מעל