שניצל טופו אפוי

כמות- לשובע ללא פחמימה

מצרכים:
300 גרם טופו חתוך למלבנים דקים בעובי כחצי ס”מ ובגודל 3X6 ס”מ
משרה לטופן:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
כף חמאת בוטנים
חצי כף רוטב צ’ילי מתוק
שן שום כתושה
*פירורי לחם כוסמין לציפוי

אופן הכנה:
1. מערבים בקערה את חומרי המרינדה (סויה, סילאן, צ’ילי מתוק ושום)
2. מוסיפים את הטופו
3. מערבבים היטב ומשרים לפחות ל15 דקות (עדיף כמה שיותר)
4. מחממים תנור ל200 מעלות
5. משמנים בנדיבות נייר אפייה, מהדקים כל מלבן טופו בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפייה
6. אופים בתנור במשך 15 דקות, הופכים בזהירות צד ומשאירים כ10 דקות נוספות עד להזהבה