שוקו בננה

מצרכים:
בננה גדולה
חמאת בוטנים טבעית
שוקולד מריר (לפחות 70% קקאו)
שמן קוקוס

אופן הכנה:
1. חתכו בננה גדולה ל- 20 חתיכות והכניסו למקפיא לשעה
2. לאחר שעה, הוציאו את הבננות ומרחו על מחצית מהחתיכות חמאת בוטנים ואת החצי השני סגרו עליהן כמו סנדוויץ.
3. הכניסו לשעה הקפאה.
4. המיסו 40 גרם שוקולד מריר עם כפית שמן קוקוס.
5. טבלו את הבננות בשוקולד והכניסו להקפאה.

*3 יחידות למנת ביניים בסדנת ‘עושות שינוי’