שוקולד פצפוצים

מצרכים:
כוס מלאה תמרים בוואקום.
רבע כוס חמאת שקדים
כוס וחצי פצפוצי אורז
100 גרם שוקולד מריר או לבן (אפשר גם פרווה)
רבע כוס חלב צמחי (אפשר גם רגיל)
כפית וחצי שמן קוקוס.

אופן הכנה:
1. לערבב את התמרים עם חמאת השקדים בבלנדר או במעבד מזון.
2. להוסיף את החלב ולערבב עד למרקם אחיד.
3 לשפוך את הבלילה לקערה ולהוסיף את פיצפוצי האורז ולערבב ידנית
4. ליצור 20-25 כדורים
5. להכניס למקפיא לשעה
6 להמיס שוקולד עם שמן קוקוס בבאן מרי או בפולסים במיקרוגל
7. לטבול את הכדורים ולהקפיא.

 

**שני כדורים למנת ביניים בתפריט סדנה.