שווארמה הודו עם אפונת גינה

מצרכים:
1 ק”ג של שווארמה הודו נקבה חתוך לקוביות או רצועות או חבילה של סייטן (אפשר בתיבול)
רסק עגבניות ללא סוכר
בצל גדול
2 שיני שום כתושות
3 כפות סויה
3 כפות יין אדום (אם יש בבית)
2 כפות טריאקי
פפריקה מעושנת
גריל עוף/ראס אל חנות/ כמון… מה שאתן אוהבות
אופציונלי- אפונת גינה

אופן הכנה:
1. מטגנות את הבצל עד הזהבה
2. מוסיפות את נתחי השווארמה / סייטן ומטגנות קלות עם הבצל
3. מוסיפות את יתר הרכיבים לרוטב (למעט אפונת גינה) ומערבבות היטב יחד
4. מעבירות לאש קטנה ומבשלות כשעה עד לריכוך מלא של הבשר / סייטן
5. 15 דקות לפני סיום הבישול מוסיפות את האפונה, בכדי להימנע מבישול יתר של האפונה
6. מומלץ להוסיף כף טחינה מדוללת לפני שאוכלות