ריבועי במבה נוגט

כמות- 25 יחידות
מנה- 1 יחידות
זמן הכנה- 45 דקות

רכיבים:
1/2 כוס קמח שקדים
כוס וחצי שיבולת שועל
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
1/2 כוס מייפל
1 חבילת שוקודל מריר 70% מוצקי קקאו
2 כפות שברי בוטנים

 

אופן הכנה:
1. מכניסים לקערה את השיבולת שועל (רצוי לטחון אותה דק) עם הקמח שקדים, חמאת בוטנים והמייפל עד שמתקבל מרקם בצקי אחיד
2. לפרוס על השיש נייר אפייה ולהניח את הבצק שהתקבל על הנייר
3.מעל הבצק להניח נייר אפייה נוסף ולרדד עם מערוך עד לקבלת ריבוע בגובה חצי ס”מ עד ס”מ
3. הכניסי להקפאה כ-20 דקות
4. להמיס במיקרוגל את השוקולד עם 2-3 כפות חלב צמחי עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ולמרוח על הבצק המרודד באופן מלא ואחיד
5. לפזר מעל 2 כפות בוטנים גרוסים או אגוזי מלך מרוסקים ולהחזיר להקפאה כרבע שעה
6. לחלק את התבנית ל-25 ריבועים