קרקר זעתר

מרכיבים:
10 כפות שיבולת שועל (אחרי שמדדתן את הכפות תטחנו לקמח דק)
2 כפות סומסום
כף זרעי צ׳יה
כפית אבקת אפייה
כפית סילאן
רבע כוס מים פושרים
זעתר
מלח

אופן ההכנה:
1. לערבב את כל הרכיבים לבצק נוח לעבודה (מעט דביק)
2. בין 2 ניירות אפייה לרדד את הבצק ולשטח אותו
3. לאפות בתנור שחומם ל180 מעלות כ20 דקות עד שהקרקר הופך לקריספי

לבנות הסדנה- 2 יחידות עם חלבון (יוגורט, גבינה, או מוצרי סויה) כמנת ביניים