קובה תמרים

סה”כ : 10 יחידות
מנה=1 יח’

מצרכים:

כוס תמרים ללא חרצנים (להוציא את החרצנים)

2 כפיות חמאת בוטנים טבעית

3 כפיות קקאו

קורט מלח גס

אגוזי לוז – 1 לכל קובה

אופן ההכנה:

  1. משרות את התמרים 15 דק’ במים רותחים (הופכים לממרח).
  2. מוסיפות חמאת בוטנים, קקאו, מלח גס ומערבבות.
  3. מחלקות ל-10 חתיכות.
  4. לוקחות חתיכה אחת ומשטחות על היד בצורת עיגול (אפשר להרטיב מעט את הידיים).
  5. מניחות באמצע העיגול אגוז לוז וסוגרות לעיגול (כמו בהכנת קובה).