פריכיות מתוקות

מנה= 1 יחידה

מצרכים : 
100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
2 כפות חלב צמחי
30 גרם חמוציות ללא תוספת סוכר
2 כפיות חמאת בוטנים טבעית
6 פריכיות עד 30 קלוריות- רצוי מדגנים מלאים

אופן הכנה:
1. מפוררות את הפריכיות
2. ממיסות במיקרו בפולסים של 20 שניות את השוקולד המריר והחלב הצמחי
3. שופכות מעל הפריכיות
4. מוסיפות את החמוציות וחמאת הבוטנים
5. משטחות על תבנית עם נייר אפייה
6. מקפיאות ל- 15 דקות
7. פורסות ל-12 יחידות