פריכיות טופי מלוח

סה”כ- 10 פרוסות , מנה= פרוסה אחת 

מצרכים: 
לתחתית
4 פריכיות מכל סוג
רבע כוס חמאת בוטנים
1/3 כוס מייפל טבעי

לרוטב טופי מלוח
1/2 כוס מייפל טבעי
1/2 כוס קרם קוקוס עד 10% שומן
קורט מלח

לשכבת השוקולד
חבילת שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו לפחות מומסת

אופן ההכנה:
1. שברו את הפריכיות וערבבו את כל הרכיבים של הבסיס.
2. סדרו את התחתית בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
3. הקפיאו ל-10 דקות.
4. הוציאו מהמקפיאו ערבבו את רכיבי הטופי מעל הפריכיות והקפיאו לחצי שעה.
5. לאחר מכן המיסו את השוקולד ושפכו מעל שכבת הטופי והקפיאו לעוד כחצי שעה.
6. שמרו את הקינוח במקפיא
מומלץ להוציא כמה דקות לפני האכילה