פריטטה (בערך)

יש לי שתי בעיות עם המאכל המושלם הזה.
עם אחד מהן אולי תוכלו לעזור לי.
1. אני לא יודעת איך לקרוא לזה (כי חביתה זה לא, זה הרבה יותר טעים)
2. אני לא מצליחה להעביר את היופי של זה בתמונה.
אבל תאמינו לי שזה שווה ארוחה. לגמרי!!
אז בואו נעבור למתכון…

מרכיבים:
חצי כוס קמח עדשים
שלושת רבעי כוס מים
חופן רציני של תרד
חצי כוס עגבניות שרי או עגבניות חתוכות
גזר מגורד
רבע בצל קצוץ
חצי כוס פטריות
מלח
שום
פפריקה מתוקה

אופן הכנה:
1. מערבבים את המים עם הקמח עד שאין גושים.
2. מערבבים את כל הירקות עם הבלילה.
3. מחממים מחבת עם שמן ומוזגים את הבלילה.
4. משטחים את הבלילה, מוסיפים תבלינים ומכסים.
4. הופכים אחרי כמה דקות (חכו עד שהבלילה ממש מתקשה) לטגן צד שני כמה דקות ו…. זהו.
אפשר להוסיף כף טחינה גולמית מעל.

**בנות הסדנה- אפשר לאכול לארוחת בוקר או ערב בתוספת גבינה לבנה או בולגרית 5%