פרויו בננה

פרויו בננה

לבנות הסדנא – 2 יחידות כמנת ביינים מתוקה

 

מצרכים:
לבסיס –
רבע כוס פשתן טחון
חצי כוס שיבולת שועל
שליש כוס מים
כף מייפל

ליוגורט –
בננה אחת
חצי גביע יוגורט מעושר בחלבון
2 כפות מייפל
2 כפות חמאת בוטנים

 

אופן ההכנה:
1. מערבבות את הפשתן עם המים, וממתינות 10 דקות עד שרוב המים יספגו
2. מוסיפות את שיבולת השועל והמייפל, ומערבבות לתערובת אחידה
3. מניחות בערך כף מהתערובת בכל מנג’ט ומהדקות
4. טוחנות את כל מרכיבי היוגורט (בננה, יוגורט, חמאת בוטנים ומייפל)
5. מוזגות את תערובת היוגורט למנג’טים, מעל לשכבת הבסיס
6. מעבירות להקפאה ומוציאות 2-3 דקות לפני האכילה