פסטרמה ביתית

פסטרמה ביתית!!

למרינדה
כוס רוטב סויה
כוס רוטב טריאקי
פפריקה מעושנת

לציפוי
קילו חזה הודו שלם
כף גדושה חרדל דיזון (רצוי גרגירים)
כף סוכר חום

אופן ההכנה
1. להשרות ללילה את חזה ההודו במרינדה.
(במהלך ההשרייה רצוי מידי פעם להחליף צד כך שכל חלקי החזה ינוחו במרינדה)
2. לאחר ההשרייה, מצפים את חזה ההודו ברכיבי הציפוי
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל50 דקות (לא יותר !!)
4. פורסים שהחזה עדיין חם

תהנו🔥