פסטרמה ביתית

זמן הכנה- שעה
מנה – לשובע

מצרכים:
קילו חזה הודו (שלם)

לרוטב המרינדה:
5 כפות רוטב סויה
5 כפות יין אדום
3 כפות חומץ בלסמי
לציפוי קראסט:
1.5 כפות סוכר חום
1.5 כפות חרדל דיזון/חלק

אופן הכנה:
1. להשרות את הנתח במרינדה למשך הלילה (רצוי להפוך כל כמה שעות בכדי שיספוג טעמים לערבב את הסוכר עם החרדל עד שהתערובת חלקה ובעזרת מברשת למרוח את כל הנתח באופן אחיד)
2. לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות את הנתח לא מכוסה 50 דקות בדיוק
3. לפרוס את הנתחים לפרוסות דקות
4. ניתן לאכול עם תוספת אורז מלא/ קינואה וכו’ או ככריך טעים ומשביע