פיצה

מצרכים:
1 כוס קמח עדשים
חצי כוס קמח כוסמין
ביצה
רבע כוס מים
כפית פפריקה מעושנת
מלח
3 פרוסות גבנ”צ 9%
2 כפות פרמזן
2 כפות רסק עגבניות

אופן הכנה:
1. לערבב את הקמחים עם המים, ביצה, פפריקה אדומה והמלח לתערובת (יחסית מיימית).
2. שטחו את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה
3. כסו את התערובת בנייר אפייה גם מעל
4. הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו כ-12 דקות עד שהבסיס מתייבש לגמרי.
5. הוציאו את הבסיס מהתנור מרחו את רסק העגבניות, פזרו גבינה מעל (זה הזמן גם להוסיף תוספות אהובות) והחזירו לתנור עד שהבסיס משחים מעט.

**לבנות הסדנה – מנה=שליש פיצה