פיצה חציל

זמן הכנה- 25 דקות
כמות – לשובע

מצרכים:
חציל
רסק עגבניות ללא סוכר
2 פרוסות גבינה צהובה 15%
תבלין לפיצה
מלח ים
2 כפות שמן זית

אופן הכנה:
1. לחתוך את החציל לאורכו בעובי של ס”מ
2. למרוח עליו שמן זית ומעט מלח
3. לאפות בחום של 180 מעלות 20 דקות
4. להוציא את החצילים
5. למרוח עליהם שכבה אחידה של רסק עגבניות
6. לפזר מעל תבלין לפיצה וחתיכות של גבינה צהובה
7. לקשט בעלי בזיליקום ולאפות שוב בחום של 180 מעלות 20 דקות