פינוקי שוקולד ופצפוצים

מצרכים:
כוס וחצי פצפוצי אורז מלא
140 גרם תמרים בוואקום
כפית תמצית וניל
שליש כוס חמאת בוטנים
70 גרם שוקולד לבן או מרירש
קמצוץ מלח

אופן הכנה:
1. במעבד מזון לערבב תמרים, שליש כוס חמאת בוטנים, מלח, תמצית וניל עד למרקם בצקי.
2. להוציא ולקפל לתוכו את פצפוצי האורז.
3. לשטח בתבנית אינגליש קייק ולהקפיא לכמה דקות.
4. ממיסים את השוקולד עם כפית שמן קוקוס או כף חמאת בוטנים ומוזגים מעל ה”בצק” ששיטחנו.
5. מחזירים להקפאה.
6. מוציאים מהקפאה, נותנים כמה שניות הפשרה כדי לחתוך בצורה קלה יותר.
7. מחלקים ל22-24 קוביות ו…. מחביאים עמוק
במקפיא כדי שהילדים לא יחסלו את זה😜

**שתי יחידות כמנת ביניים בסדנת עושות שינוי