פטריות ממולאות

מצרכים:
20 פטריות שמפיניון
חבילה של קוטג’ / גבינה לבנה
50 גרם גבינה מלוחה צפתית/ בולגרית
2 פרוסות גבינה צהובה
מלח
פלפל
עשבי תיבול
שמן זית

אופן הכנה:
1. לנתק את רגלי הפטריות כך שיהיה מקום למלית
2. להכניס למעבד מזון את רגלי הפטריות, הגבינות, תבלינים ועשבי התיבול
3. למלא את הפטריות כמלית, לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת
4. לסדר על נייר האפייה ולאפות בחום של 180 מעלות כ-10-15 דקות (עד השחמה)
5. לא חייבים לעשות את כל הכמות- ניתן לשמור במקרר