עראייס שפוי ליום העצמאות

מצרכים: 
חצי קילו בשר טחון (רצוי חלקים רזים)
בצל קצוץ
פטריות טריות קצוצות
פטרוזיליה
מלח
פפריקה מעושנת
פלפל שחור
מלח
פיתה קלה עד 100 קלוריות
אופן הכנה: 
1. מטגנות עד הזהבה את הבצל ומוסיפות לו את הפטריות ואז את הבשר הטחון.
2. מטגנות קלות אך לא עד הסוף מבחינת הבשר.
3. ממלאות את הפיתות בבשר הטחון ומכניסות לטוסטר לכרבע שעה עד שהפיתה יוצאת קראנצ׳ית.
4. ניתן להוסיף טחינה בצד וכמובן מלפפון חמוץ.