עוגת שוקולד מהחלומות

למשתתפות הסדנה לחלק ל-16 פרוסות , מנת ביניים מתוקה – פרוסה אחת

מצרכים: 
3 בננות בשלות
חצי כוס חמאת בוטנים
כוס חלב שיבולת שועל אגוזי לוז (אפשר כל חלב צימחי אחר)
חצי כוס דבש או מייפל טבעי
3 כפות קקאו
חצי כוס פיצפוצי שוקולד מריר

אופן הכנה:
1. מערבבות יחד את כל המצרכים (רצוי בבלנדר על מנת לקבל את המרקם המוקצף).
2. שופעות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3. אופות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-20 דקות עד שקיסם יוצא כמעט יבש.