salmon, fish, seafood

סושי בלי אורז!

מנה- לשובע 

מצרכים:
אצות
חצי קילו סלמון טרי
עירית
חצי אבוקדו
פלפל אדום
כף סומסום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
כף מיונז לייט (רצוי 5% זה ממש לא מורגש)
מעט סרירצ’ה למי שאוהבת חריף

אופן הכנה:
1. מערבבות את כל רכיבי הסביצה בקערה.
2. מערבבות עם רכיבי הרוטב לסביצה.
3. גוזרות דפי אצות ל 4 וממלאות בכל ריבוע כף מהסביצ’ה וממקמות בתנית מאפינס.
4. מכניסות לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 12 דקות.
ומוכן!!

** רצוי להוציא מתבנית האפייה לאחר האפייה ולתת להתקרר על רשת