סביח בנוסח הסדנה

מצרכים:
1 חציל
2 ביצים קשות/ מקושקשת טופו מחצי גוש טופו
ירקות לבחירתכן לסלט (לדוגמא – עגבניה, מלפפון, בצל סגול, בצל ירוק ופטרוזיליה)
כף טחינה מדוללת
שמן זית לאפיית החציל
רוזמרין
מלח

אופן הכנה:
1. חוצות את החציל לאורכו ומניחות בתבנית אפייה עם מעט שמן זית, מעט מלח ורוזמרין
2. אופות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה
3. קוצצות רק את ה”בשר” של החציל ומשאירות את הקליפה שלמה
4. חותכות סלט ירקות
5. מניחות את הסלט מעל החציל, מוסיפות 2 ביצים קשות מגורדות (בעזרת מגרדת גסה) או את מקושקשת הטופו (לטבעוניות) מעל ובוזקות כף טחינה מדוללת מעל הכל