מרק ארטישוק

מרכיבים:
800 גרם ארטישוק ירושלמי
חצי כרובית
בצל קצוץ
10 גזרים
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
פטרוזילה
100 מל שמנת לבישול 10% /קרם קוקוס עד 10%
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. לטגן בצל עד הזהבה
2. להוסיף את הגזרים והארטישוק ולטגן יחד
3. להוסיף את הכרובית והשורשים
4. לכסות את הרכיבים עם 5 ליטר מים להוסיף מעל את צרור הפטרוזיליה
5. לבשל על אש קטנה כשעתיים.
6. סיום, לטחון את המרק למרקם חלק ולהוסיף את השמנת… תהנו

**לבנות הסדנה- ארוחת ערב 4 מצקות