מאנץ’ בייגלה שוקולד

מרכיבים:
חצי כוס קמח שקדים
רבע כוס חמאת בוטנים
כף מייפל
1 כפית וניל
28 יחידות בייגלה שטוחים (עדיף בגרסת הפרו).
50 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן קוקוס

אופן הכנה:
1. לערבב קמח, חמאת בוטנים, מייפל, וניל וליצור 14 כדורים.
2. ללחוץ כל כדור בין שתי יחידות בייגלה וליצור סנדוויץ.
3. להמיס את השוקולד עם שמן הקוקוס ולצפות את הבייגלה.
4. למקרר או לפריזר.
5. בתאבון😘

**לבנות סדנת עושות שינוי, שתי יחידות לביניים.