לחמניית עדשים

מצרכים:
לחמניית עדשים
כוס קמח עדשים כתומות
כפית אבקת אפייה
4 ביצים
קופסת קוטג’ 5%
1/4 קופסת גבינת ריקוטה
כפית תבלין זעתר
מלח

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל הרכיבים לתערובת אחידה.
2. לחלק ל-8 קאפקייקים
3. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות כ-18 דקות (רצוי לאפות עד שהלחמנייה נשארת מעט רטובה מבפנים).
4. רצוי להמתין כמה דקות להתייצבות הקאפקייק בטרם מוציאים מהתבנית.
**בנות הסדנה- תחליף לפחמימה = יחידה אחת