לחם פשתן

לחם פשתן עשיר בסיבים תזונתיים
לחם משביע וטעים
בלי התפחה ובלי הקצפה‼️
פשוט, פשוט, פשוט

מצרכים:
2 כוסות קמח שיבולת שועל
כוס וחצי זרעי פשתן טחונים (חייב טחון)
4 ביצים
4 כפות שמן זית
כפית אבקת אפייה (שטוחה)
חצי כוס חלב צמחי (אגוזי לוז נותן טעם משגע)
לקישוט הלחם והגברת טעימות👇
2 כפות גרעינים
2 כפות זרעי פשתן לא טחונים
מלח
רוזמרין/פרג/ עלי זעתר… מה שתרצו , לא חובה

אופן ההכנה :
1. מערבבות את כל רכיבי הלחם יחד לבלילה יחסית אחידה, (המרקם משתנה לסמיך).
2. מרפדות תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ושופכות את הבלילה.
3. מוסיפות תוספות נבחרות.
4. אופות את הלחם בנינגה בתוכנית אפייה- בחום של 180 מעלות חצי שעה.

**טיפ לקריספיות מבחוץ – השפריצו מעט מים במהלך האפייה