טופו בקראסט שקדים באדיבותה של עדי בן יוסף

מנה – לשובע
כל הכמות = 2 טבעות כסף

מצרכים:
300 גר’ טופו קשה חתוך לקוביות בינוניות
כפית חרדל
2 כפות סויה
2 שיני שום
כף חומץ בן יין
כפית דבש
2 כפות שקדים טחונים
כפית שומשום שחור
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבות את כל מרכיבי הרוטב (אפשר במעבד מזון).
מורחות את הרוטב על הטופו לפני האפייה ומפזרות שקדים ושומשום מעל.
משרות למשך 20 דקות לפחות.
אופות (לא מכוסה) עד שהחלק העליון משחים – 20 דק’ בערך.