חצ’אפורי

מצרכים:
בטטות (רצוי בטטות קטנות)
מלח
ביצים
גבינות (לא חייבות)
גבינה צהובה 9%

אופן ההכנה:
1. לשפוך בנדיבות מלח בתבנית אפייה, למקם את הבטטות על המלח
2. לחמם תנור ל180 ולאפות את הבטטות כשעה וחצי
3. הוציאי את הבטטות מהתנור, חתכי את החלק העליון של הבטטה (לאורכה) כך שיווצר לך פתח שבו תוכלי למלא אותה.
4. מלאי אותה בביצה (אפשר גם 2 ), גבינות, תבלינים ומעל, פרוסת גבינה צהובה והכניסי חזרה לתנור לעוד כחצי שעה ( אם את אוהבת את הביצים פחות עשויות אז קצרי את זמן האפייה)