בראוניז חלומי (באדיבות רותם בלאו)

מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר 70% מחולק חצי קצוץ חצי מומס
מיכל קטן רסק תפוחים לא ממותק
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
¼ כוס סוכר חום
½ כפית סודה לשתייה
1 כוס קמח כוסמין מלא
¾ כוס חלב סויה לא ממותק
כפית חמאת בוטנים לקישוט
(תבנית אינגליש או פיירקס קטנה 10*15)

אופן הכנה:
1. לערבב את הסוכר, רסק התפוחים וחמאת הבוטנים לאיחוד
2. להוסיף 50 גרם שוקודל מריר מומס ולערבב
3. להוסיף קמח וסודה לשתייה ולערבב
4. להוסיף שוקולד מריר קצוץ
5. להוסיף בהדרגה חלב סויה לתערובת אחידה
6. לשפוך לתבנית
7. לזלף מלמעלה כפית חמאת בוטנים למראה שיש
8. לאפות כחצי שעה עד ליציבות
9. לצנן ולחלק ל-12 חתיכות