בלינצ’ס כשר לפסח

זמן הכנה: 10 דקות
כמות =4 יחידות
מנת ביניים = יחידה 1

מצרכים:
2 ביצים
רבע כוס חלב צמחי
1/2 כפית תמצית וניל
כף שמן קנולה
כף סוכר חום
כוס קמח שקדים/קורנפלור

למלית:
כף מייפל טבעי + גבינה

אופן הכנה:
1. לערבב את רכיבי הבלילה לתערובת אחידה
2. לוודא כי אין גושים ולחלק ל-4
3. לחמם מחבת היטב ולהמיס מעט (!!!) חמאה ולבזוק מעל הבלילה
4. לחכות עד שהחלק העליון יבש ואז ניתן להפוך לצד השני (לכמה שניות)
5. למלא את הבלינצ’ס בגבינה ומייפל
6. בתאבון!