בורקס פילו

מצרכים:
דפי פילו מופשרים
חבילת גבינת חמד 5%
קופסאת גבינת סימפוניה זיתים
2 ביצה
קוטג’ 5%
2 כפות קוואקר

אופן הכנה:
1. מערבבים את הגבינות, הקוואקר וביצה אחת בקערה עד לבלילה אחידה
2. לוקחים 2 דפי פילו אחד על השני וחותכים ל-4 פסים
3. לסרטון הסבר “איך לקפל את הבורקס” מוזמנות ללחוץ כאן
4. להניח על גבי תבנית עם נייר אפייה ולהבריש עם ביצה טרופה ולפזר מעל ציפוי לבחירתך (שומושום/פרג/קצח – לא חובה)
4. להכניס לתנור שחומם מראש על 170-180 מעלות ל-15 דקות עד השחמה
5. בתאבון!