אצבעות שוקולד קרמל

מצרכים:
לעוגייה:
1.5 כוס קמח שקדים
2 כפיות מייפל
3 כפיית שמן קוקוס
2 כפיות תמצית וניל

לקרמל:
1.5 כוס תמרים בוואקום (160 גרם)
3/4 כוס מים
1 כף מייפל
1 כפית וניל

לשוקולד:
70 גרם שוקולד מריר
כף שמן קוקוס

אופן הכנה:
1. לערבב את המצרכים של העוגיה
2. לשטח על תבנית ישרה כך שתווצר שכבת עוגיה בגובה של חצי סנטימטר בערך (אפשר על נייר אפיה ולקפל את הקצוות כדי ליצור צורה מלבנית)
3. לאפות בתנור ב- 180 מעלות כ 12-15 דקות
4. לקרר 20 דקות
5. לערבב במעבד מזון את חומרי הקרמל ולמרוח מעל העוגיה.
6. להקפיא 15 דקות
7. להמיס את השוקולד עם הקוקוס ולשפוך מעל שכבת הקרמל
8. להקפיא לכמה שעות טובות.
9. לחלק ל- 16 יחידות

*יחידה כמנת ביניים בסדנת “עושות שינוי”